Cautare

13186 de rezultate pentru "rezultate titularizare educatoare bucuresti 2011" (7.86 secunde)
La data de 17.01.2011, orele 10.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie, Biroul Investigatii Criminale, l-au identificat pe D.
In data de 26.01.2011, in jurul orelor 11.00, Politia a fost sesizata ca intr-o unitate spitaliceasca a fost internata in stare grava o femeie in varsta de 49 de ani, S.T., ce prezenta multiple plagi muscate.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, l-au depistat la intersectia bd.
La data de 19.03.2011, orele 06:22, Sectia 7 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat intr-un bloc din str.
La data de 04 aprilie 2011, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 4 Politie, l-au identificat pe V. ... La data de 04.04.2011, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie, l-au identificat pe S.
In perioada 18-23.04.2011, politisti din cadrul Sectorului 1 Politie, Sectia 4 - Biroul Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a lui D.
La data de 16.05.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie, Biroul Investigatii Criminale, Compartimentul Violente l-au identificat pe I. MARIUS de 30 de ani, din Bucuresti, ca fiind autorul a doua infractiuni de talharie.
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos.
In perioada septembrie-noiembrie 2011, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2, Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, au identificat si documentat activitatea infractionala a doua grupuri infractionale compuse din 7, respectiv 4 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt calificat din societati comerciale care detin depozite de marfuri pe raza sectorului 2, al caror administratori sunt cetateni de nationalitate chineza.
La data 06.12.2011 politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Poliria Sectorului 3 au inceput urmarirea penala fata de M. ... In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, in perioada octombrie - noiembrie 2011, M.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Se ocupa de toate, numai de Bucuresti, nu. ... Imi justificam optiunea prin faptul ca Nicusor Dan se bate de 10 ani pentru Bucuresti: - De 10 ani, Nicusor Dan se lupta pentru Bucuresti. ... El chiar a facut ceva pentru Bucuresti.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
google-analytics.com